Νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Κυριακή έλαβε ο γνωστός ενεχυροδανειστής

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Κυριακή το πρωί, λόγω ελλείψεων στο κατηγορητήριο, έλαβε ο γνωστός ενεχυροδανειστής που ήταν μεταξύ των συλληφθέντων για τα δύο κυκλώματα λαθρεμπορίας χρυσού.

Νέες προθεσμίες αναμένεται να λάβουν και οι υπόλοιποι 20 κατηγορούμενοι, που έχει προγραμματιστεί να απολογηθούν σήμερα.

Τα φερόμενα ως μέλη των δύο κυκλωμάτων που εξήγαγαν παράνομα χρυσό από τη χώρα, καλούνται να απολογηθούν για όσα τους καταλογίζονται στη δικογραφία που σχημάτισε η Αστυνομία, και βρίσκονται αντιμέτωπα με βαριές κατηγορίες που, κατά περίπτωση, αφορούν τέσσερα κακουργήματα.

Ειδικότερα, οι κατηγορίες που κατά περίπτωση, απαγγέλθηκαν σε βάρος των συλληφθέντων αφορούν τα κακουργήματα της εγκληματικής οργάνωσης, λαθρεμπορίας, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της τοκογλυφίας, αλλά και τα πλημμεληματικού βαθμού αδικήματα της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών, παράβασης του νόμου περί όπλων, αποδοχής και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και της πλαστογραφίας μετά χρήσεως.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ