Αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό

Το ολοκαίνουργιο Nissan Leaf Nismo RC, ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό αυτοκίνητο με περισσότερο από το διπλάσιο της μέγιστης ισχύος και της ροπής του προκατόχου του, παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Τόκιο. Η αποκάλυψη πραγματοποιήθηκε στο Nissan Crossing στην περιοχή Γκίνζα του Τόκιο.

Το αυτοκίνητο, το οποίο αναπτύχθηκε από τη Nismo, θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στις 2 Δεκεμβρίου, στο ετήσιο Φεστιβάλ της Nismo στο Fuji International Speedway, όπου θα εμφανιστεί μαζί με το νέο αγωνιστικό της Nissan για τη Φόρμουλα E. Με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, σύστημα τετρακίνησης και επιθετική, ανανεωμένη εμφάνιση, το ειδικής κατασκευής αυτοκίνητο αποδεικνύει πώς η τεχνολογία ηλεκτρικών οχημάτων της Nissan μπορεί να προσφέρει συναρπαστική, αλλά ταυτόχρονα αθόρυβη, μηδενικών εκπομπών ισχύ, ένα βασικό στοιχείο του οράματος Nissan Intelligent Mobility της εταιρείας.

Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία μπαταριών και με εξαρτήματα μετάδοσης κίνησης από το Nissan Leaf, το πιο δημοφιλές αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο στον κόσμο.

Πηγή: nafteporiki.gr

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ