Πράγματα και θαύματα! Νεκρός "κτυπούσε" κάρτα στο κτηματολόγιο Λεμεσού

Εικοσιπέντε συνολικά καταγγελίες έφτασαν στον Γενικό Ελεκτή από συγκεκριμένο άτομο το οποίο εργάζεται στο Κτηματολόγιο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Παύλο Μυλωνά βουλευτή του ΔΗΚΟ ο οποίος ενέγραψε το θέμα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή το συγκεκριμένο πρόσωπο αναγκάστηκε να προβεί σε καταγγελλίες στον Γενικό Ελεκτή διότι όχι μόνο δεν βρήκε ανταπόκριση από τους προιστάμενους του στο αίτημα να διερευνήσουν τις καταγγελίες αλλά δέχθηκε και πίεση για να μην προχωρήσει ο ίδιος σε καταγγελίες.

Ο Γενικός Ελεκτής έχει προβεί σε μία καταρχή διερεύνηση των καταγγελιών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση που αφορά την δολοφονία προσώπου στην Λεμεσό στις 13 Ιανουαρίου για την οποία η αστυνομία είχε προβεί σε τρεις συλλήψεις. Σύμφωνα με τον Γενικό Ελεκτή το πρόσωπο το οποίο βρέθηκε δολοφονημένο ήταν υπάλληλος του Κτηματολογίου Λεμεσού. Την επόμενη της δολοφονίας του, συνάδελφος του που είχε την κάρτα εργασίας ωρομίσθιου, του κτύπησε την κάρτα καθώς αργοπόρησε να πάει στην δουλειά και μη γνωρίζοντας ότι ο συνάδελφος του είχε δολοφονηθεί το προηγούμενο βράδυ.

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ