Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 35χρονος για την επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 35χρονος από την επαρχία Λεμεσού, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον 25χρονου και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο όρισε την υπόθεση για τις 5.2.2020 και διέταξε όπως ο 35χρονος παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Όπως να υπογράψει προσωπική εγγύηση ύψους 5 χιλ. ευρώ, να υπογράφει μια φορά την εβδομάδα στον αστυνομικό σταθμό Γερμασόγεια, να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και το όνομα του να τοποθετηθεί στο stop list.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, της σύλληψής του προηγήθηκε καταγγελία από 25χρονο σύμφωνα με την οποία, τα ξημερώματα της 7 Ιουλίου, 2019 ενώ βρισκόταν έξω από νυκτερινό κέντρο στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο του πρόσωπο.

Ο 25χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου νοσηλεύθηκε για ένα βράδυ, αφού διαπιστώθηκε ότι έφερε οίδημα και κάκωση στα χείλη καθώς επίσης και εμφύσωση 11ου οδόντος.

Ο παραπονούμενος προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία στις 9 Ιουλίου και μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν και στη βάσει αξιολόγησης στοιχείων και μαρτυριών, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 35χρονου ο οποίος και καταζητείτο και στην συνέχεια συνελήφθη, μετά τον εντοπισμό του .

Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ