«Χρυσή ευκαιρία» από το πρόγραμμα Skywards της Emirates

Το καλοκαίρι πήρε τα πάνω του χάρη στο πρόγραμμα επιβράβευσης Emirates Skywards που προσφέρει σε όλα τα μέλη του την ευκαιρία να αναβαθμίσουν το επίπεδο επιβράβευσής τους φτάνοντας στην πολυπόθητη Gold κατηγορία.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, τα Silver και Blue μέλη του προγράμματος επιβράβευσης Emirates Skywards μπορούν να φτάσουν κατευθείαν στο επίπεδο Gold όταν αγοράζουν εισιτήρια Business Class Flex ή Flex Plus για περισσότερους από 80 συναρπαστικούς προορισμούς του δικτύου της Emirates ή της flydubai.

Τα μέλη θα πρέπει να εγγραφούν για την προσφορά και να κάνουν την κράτησή τους από τις 18 ως και τις 26 Ιουλίου 2019 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 18 Ιουλίου μέχρι και 20 Αυγούστου 2019. Το επίπεδο επιβράβευσης των ταξιδιωτών θα αναβαθμιστεί σε Gold μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού επιστροφής.

Δεν είστε ακόμη μέλος του Emirates Skywards; Κανένα πρόβλημα. Τα νέα μέλη μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη φανταστική προσφορά εντελώς δωρεάν, αφού εγγραφούν στο emirates.com ή μέσω του Emirates App μεταξύ 18 και 26 Ιουλίου 2019. Το Emirates App είναι διαθέσιμο τόσο για iOS όσο και για συσκευές Android.

Λατρεύετε την πολυτέλεια; Τότε θα λατρέψετε την κατηγορία Gold του προγράμματος Skywards της Emirates. Από τη δωρεάν πρόσβαση στο Business Class lounge για τα μέλη και για έναν καλεσμένο τους, την προτεραιότητα στην παραλαβή των αποσκευών, το check-in και την επιπρόσθετη αποσκευή 16 κιλών, το απεριόριστο Wi-Fi, το 50% μπόνους σε μίλια Skywards, μέχρι τη δωρεάν επιλογή θέσεων - όλα αυτά τα προνόμια και πολλά άλλα.

Κάντε κλικ εδώ για τους όρους και τις προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με τους επιλεγμένους και εξαιρούμενους προορισμούς.

Σχετικά με το πρόγραμμα Emirates Skywards
Το Emirates Skywards, το βραβευμένο πρόγραμμα πιστότητας & επιβράβευσης της Emirates και της flydubai, προσφέρει τέσσερα επίπεδα μέλους - Blue, Silver, Gold και Platinum - με κάθε κατηγορία μελών να παρέχει αποκλειστικά προνόμια. Τα μέλη του Emirates Skywards κερδίζουν Μίλια Skywards όταν ταξιδεύουν με την Emirates, τη flydubai ή άλλες αεροπορικές- συνεργάτες ή όταν χρησιμοποιούν τα καθορισμένα ξενοδοχεία, τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, τους οικονομικούς συνεργάτες, τους συνεργάτες αναψυχής και τα lifestyle καταστήματα. Τα Μίλια Skywards μπορούν να εξαργυρωθούν σε ένα ευρύ φάσμα ανταμοιβών, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων για την Emirates ή την flydubai για ξενοδοχεία, εκδρομές και αποκλειστικά καταστήματα. Για να επισκεφθείτε το Emirates Skywards ακολουθήστε τοwww.emirates.com/skywards ή https://skywards.flydubai.com/en/login.

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ