Στην Κύπρο το ηλεκτρικό και συναρπαστικό I-Pace της Jaguar

Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην ιστορία της Jaguar, έχει μόλις φτάσει στην Κύπρο και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και αντιπρόσωποι Περιβαλλοντικών Οργανώσεων. Η παρουσίαση του συναρπαστικού I-Pace της Jaguar, πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια μιας ευχάριστης βραδιάς στο Char.Pilakoutas Showcase.

Μιλώντας στην παρουσίαση του μοντέλου, η Head of Business Development του Ομίλου Πηλακούτα κ. Κλέλια Πηλακούτα Χριστοφόρου, ανέφερε ότι ο όμιλος Πηλακούτα και η Cyprus Premium Automobiles παρουσιάζουν με μεγάλη χαρά τον πρώτο εκπρόσωπο του ηλεκτρικού μέλλοντος της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας Jaguar. «Το I-PACE ανοίγει ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο για τη Jaguar. Πρόκειται για ένα δυναμικό coupe SUV με μοναδική αισθητική και σχεδίαση που το κάνει να ξεχωρίζει από κάθε άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας». «Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης», σημείωσε η κ. Πηλακούτα, «το I-PACE είναι ένα αυτοκίνητο που κυριολεκτικά "ηλεκτρίζει” τις αισθήσεις».

Την εκδήλωση, τίμησε με την παρουσία του ο Anton Talpa, Regional General Manager της Jaguar Land Rover.

Σαρώνει τα βραβεία
Μικρό, δυναμικό, αλλά κυρίως συναρπαστικό, το Ι-Pace, πριν καλά-καλά εμφανιστεί στις αγορές άρχισε να μαζεύει τίτλους και διακρίσεις σε όλες τις ηπείρους. Ανάμεσα τους, το βραβείο του «Αυτοκινήτου της χρονιάς» για το 2019 στην Ευρώπη, καθώς και τον τίτλο του «Ταχύτερου ηλεκτρικού SUV» στην Αμερική. Εξασφάλισε επίσης την ανώτατη διάκριση των 5* στην Ασφάλεια από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό οργανισμό EuroNCAP.

Με ένα δυναμικό τύπου coupe SUV, το I-Pace ξεχωρίζει από κάθε άλλο αυτοκίνητο στο δρόμο. Το εσωτερικό διακρίνεται για την άπλετη πολυτέλεια, την άνεση και τα ψηλά επίπεδα τεχνολογίας, όπως ακριβώς και στα υπόλοιπα μοντέλα της Jaguar.

Δείτε από κοντά το φινετσάτο I-Pace της Jaguar στους μοντέρνους εκθεσιακούς χώρους της Cyprus Premium Automobiles. Οδηγήστε το και ζήστε την μοναδική εμπειρία του αυτοκινήτου, του αύριο. Μάθετε από κοντά όλα τα επαναστατικά χαρακτηριστικά που διαθέτει.

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ