Νόρμπερτ Μπάρτλε: Καλή βάση για συνεργασία τα σήματα που εκπέμπει η ελληνική κυβέρνηση

Οι δυνατότητες οικονομικής συνεργασίας Ελλάδας – Γερμανίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδ. Γεωργιάδη με τον υφυπουργό στο ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και εντεταλμένο της γερμανικής κυβέρνησης για την «Ελληνογερμανική Συνέλευση», Νόρμπερτ Μπάρτλε, παρουσία του πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα, Ερνστ Ράιχελ.

«Συζητήσαμε για τις δυνατότητες που διανοίγονται στην οικονομική συνεργασία Ελλάδας – Γερμανίας. Είμαι πεπεισμένος ότι τα νέα σήματα που εκπέμπει η ελληνική κυβέρνηση στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Γερμανία θα αποδειχθούν καλή βάση για να προωθήσουμε τη συνεργασία μας με στόχο την οικονομική ανάπτυξη και περισσότερες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Μπάρτλε μετά τη συνάντηση.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως στη συνάντηση συζητήθηκαν οι ελληνογερμανικές σχέσεις, η παρουσία της Γερμανίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αλλά και «πολλά πράγματα που θα κάνουμε μαζί για να προωθήσουμε την ελληνογερμανική φιλία».

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ