Στην Πράγα για επαφές, αντιπροσωπεία της Ομάδας Φιλίας Κύπρου–Τσεχίας

Στη Τσεχία μεταβαίνουν την ερχόμενη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Κύπρου–Τσεχίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Γιώργος Λιλλήκας και τα Μέλη της Ομάδας/ Επιτροπής Νίκος Τορναρίτης (Αναπληρωτής Πρόεδρος), Γιώργος Λουκαΐδης και Άγγελος Βότσης. Η αντιπροσωπεία θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2019, ύστερα από πρόσκληση της αντίστοιχης Ομάδας στην Τσεχική Βουλή.

Ανακοίνωση της Βουλής αναφέρει ότι στα πλαίσια της επίσκεψης στην Πράγα, η αντιπροσωπεία θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Τσεχικής Βουλής, Radek Vondráček και θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τσεχίας, Aleš Chmelař, την Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Milena Hrdinková και τον Πρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Τσεχίας-Κύπρου στη Βουλή της Τσεχίας, Daniel Pawlas.

Εξάλλου, οι Κύπριοι βουλευτές θα παρακαθίσουν σε γεύματα εργασίας με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γερουσίας, Václav Hampl και Μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών, Άμυνας και Ασφάλειας της Γερουσίας, καθώς και με τον Πρόεδρο, Ondřej Benešík και Μέλη της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής.

Η αντιπροσωπεία θα παρακαθίσει, τέλος, σε δείπνο εργασίας με τον Αντιπρόεδρο, Jaroslav Bžoch και Μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών της Βουλής.

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ