Αλ. Φλαμπουράρης: Θα υπάρξει πειστική απάντηση για την αποχώρηση επενδυτών από το Ελληνικό;

«Πειστική απάντηση σχετικά με την αποχώρηση των επενδυτών από το Ελληνικό» ζητεί ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης.

«Δεν είναι παράξενο αν όχι αντιφατικό όσο υπήρχε η «κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οι επενδυτές συνεργάζονταν καλά, παρά τα δήθεν προβλήματα που δημιουργούσαμε» γιατί «τάχα δεν θέλαμε επενδύσεις»;» διερωτάται ο κ. Φλαμπουράρης και προσθέτει: «Τώρα που "όλα καλά και όλα ωραία με την κυβέρνηση της Ν.Δ. να τους κάνει όλα τα χατίρια", τι έγινε; Γιατί αποχώρησαν οι επενδυτές;».

Ο κ. Φλαμπουράρης σημειώνει πως «η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην οποία προτίθεται να προβεί η επενδυτική εταιρεία ύψους 650 εκατομμυρίων για τα επόμενα τρία χρόνια είναι για να πληρωθεί η πρώτη και δεύτερη δόση για την αγορά του οικοπέδου».

«Το 1,5 δισ. ευρώ που απαιτείται για τα έργα υποδομής που είναι τα πρώτα που πρέπει να κατασκευαστούν από πού προβλέπεται να βρεθούν και πότε; Ελπίζω όχι από το στέρημα του ελληνικού λαού μέσω δανειοδότησης από τις ελληνικές τράπεζες» καταλήγει ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ