Δεν έφερε ζώνη ο άτυχος Κίριλ που «έσβησε» στο μεροκάματο… Θλίψη για τη νέα τραγωδία

Μοιραία ήταν η σημερινή διαδρομή για τον 38χρονο Κίριλ Κίροβ από τη Βουλγαρία, ο οποίος ξεψύχησε στην άσφαλτο μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στην Επαρχία Πάφου.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για να εξακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν στο θανατηφόρο τροχαίο συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις, φαίνεται πως ο άτυχος Κίριλ δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, σε αντίθεση με τον οδηγό του άλλου οχήματος.

Το μοιραίο συνέβη γύρω στις 9.00, όταν το όχημα τύπου βαν που οδηγούσε ο 38χρονος Κίριλ, μεταφέροντας δέματα, κατευθυνόταν από την Αρχιμανδρίτα προς την Πάφο.

Σε μια στροφή του στενού δρόμου φαίνεται να εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με το διπλοκάμπινο όχημα που προερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και το οποίο οδηγούσε 43χρονος αστυνομικός.

Ο άτυχος 38χρονος τραυματίσθηκε θανάσιμα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πάφου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ο 43χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος, τραυματίσθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου νοσηλεύεται, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

Ο άτυχος Κίριλ καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά.

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ