Ένδειξη ότι ανήκει σε 26χρονο Τούρκο καταζητούμενο το πτώμα που βρέθηκε σε κτίριο στη Λευκωσία

Στον  Mustafa Aygun 26 ετών, καταζητούμενο για την απόπειρα φόνου εναντίον της 36χρονης συμβίας του, εικάζεται ότι ανήκει το πτώμα το οποίο εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης σε υπό ανέγερση πολυόροφο κτήριο στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Ο 26χρονος καταζητείτο από την Αστυνομία για για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 10/12/2019 στο Σινά Όρος.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος άνδρας έγινε αντιληπτός από περίοικους, οι οποίοι ενημέρωσαν σχετικά τις Αρχές. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, στη σκηνή βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο οδηγεί στην ένδειξη ότι το πτώμα ανήκει στον 26χρονο. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ταυτότητα του πτώματος αναμένεται να εξακριβωθεί με τη μέθοδο DNA. 

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε πως από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις έχει αποκλειστεί, εκ πρώτης όψεως, η εγκληματική ενέργεια.

Ο κ. Ανδρέου είπε  ακόμη ότι η σορός του άνδρα εντοπίστηκε στον τρίτο όροφο του κτηρίου μετά από σχετική καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία γύρω στις 9 το πρωί, οπόταν αμέσως έσπευσαν επί τόπου ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας και ιατροδικαστής, ο οποίος διενήργησε αυτοψία στη σκηνή.

Πρόσθετα, ανέφερε ότι οι εξετάσεις συνεχίζονται σε μια προσπάθεια να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος άνδρας και να εξακριβωθεί η ταυτότητά του.

Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, του η οποία θα διενεργηθεί αύριο. 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ