Σε 12 και 10 χρόνια φυλάκιση δυο πρόσωπα για υπόθεση ναρκωτικών στη Λεμεσό

Ποινές φυλάκισης 12 και 10 χρόνων σε 48χρονο και 38χρονο αντίστοιχα, επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λεμεσού, σε σχέση με υπόθεση κατοχής πέραν των οκτώ κιλών κοκαΐνης.

Υπενθυμίζεται πως ο 48χρονος συνελήφθη στις 21 Αυγούστου 2019, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, στη βάση της οποίας τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε.

Ανάμεσα στα πόδια του εντοπίστηκε μια πλαστική σακούλα, η οποία περιείχε ένα χάρτινο κιβώτιο με οκτώ συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού βάρους οκτώ κιλών και 835 γραμμαρίων.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη του 48χρονου για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε έρευνα που διεξήχθη στην οικία του, βάσει δικαστικού εντάλματος, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, διεξήχθη την ίδια μέρα έρευνα και στην οικία του 38χρονου, στην παρουσία της 42χρονης συμβίας του, όπου εντόπισαν τρία φυτά κάνναβης, ύψους 1.30 με 1.80μ. Ο 38χρονος, ο οποίος την ώρα εκείνη επέστρεφε στην οικία του, εγκατέλειψε τη σκηνή μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, ωστόσο εντοπίστηκε και συνελήφθη αργότερα.

Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού έκρινε ένοχους τον 48χρονο και τον 38χρονο για την κατοχή της ποσότητας κοκαΐνης, επιβάλλοντας ποινές φυλάκισης 12 και 10 χρόνων αντίστοιχα, ενώ ο 38χρονος κρίθηκε ένοχος και για την κατοχή των φυτών κάνναβης.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ