ΠΡΟΒΟΛΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάθετε περισσότερα για τη διαφημιστική προβολή σας από την ιστοσελίδα μας

Η οικονομική ιστοσελίδα nomisma.com.cy λειτουργεί από το 2008 και καλύπτει με δημοσιογραφικό τρόπο όλες τις οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις της Κύπρου, της Ελλάδας, της Ε. Ένωσης και της διεθνούς οικονομίας.

Μέσα από την πολύχρονη επιτυχή λειτουργία της και την υψηλού επιπέδου επαγγελματικότητα των συντελεστών της, έχει καταφέρει να αποκτήσει πολλούς αναγνώστες, οι οποίοι καθημερινά εμπιστεύονται την ενημέρωση τους από την ιστοσελίδα μας.

Ταυτόχρονα, η ιστοσελίδα μας προσφέρει την ευχέρεια στους οργανισμούς και στις επιχειρήσεις να προβάλουν και να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσα από τις στήλες της.

Όσοι ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από την ιστοσελίδα μας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία μας (τηλ. 22342005) για να συζητήσουν μαζί μας τον τρόπο, το χώρο και το χρόνο προβολής τους. Οι επαγγελματίες στο Εμπορικό Τμήμα της Εταιρείας μας μπορούν να σας βοηθήσουν για κάθε προβολή σας.

ΑΙΤΗΣΗ

Εάν ενδιαφέρεστε για προβολή των προϊόντων ή υπηρεσιών σας σε έντυπα της εταιρείας μας ή για εγγραφή συνδρομής παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική αίτηση πιο κάτω:

ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΤΗΛ:

FAX:

E-MAIL:

ΟΝΟΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ:

ΕΝΤΥΠΟ:

ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ:

ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: