Όμιλος Olympia Ltd: Παράδοση τεχνολογικού εξοπλισμού σε τρεις κοινωφελείς οργανισμούς

Σε μικρές τελετές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 8 Ιουλίου, ο Όμιλος Olympia Ltd, ιδρύσεως Πάνου Γερμανού, παρέδωσε σε τρεις κοινωφελείς οργανισμούς τεχνολογικό εξοπλισμό με σκοπό την ενίσχυση του έργου τους. Συγκεκριμένα, μέσω της αλυσίδας καταστημάτων Public, ο Όμιλος δώρισε tablets, φορητούς υπολογιστές, εκτυπωτές, τηλεοράσεις και άλλες συσκευές σε οικογένειες του Συνδέσμου Συγγενών και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό «Μαζί», της Παγκύπριας Οργάνωσης Γονέων και Φίλων Παιδιών με Εγκεφαλικές και άλλες Παραλύσεις «Αγκαλιά Ελπίδας», καθώς και στο Τμήμα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας Εφήβων με σοβαρές ψυχικές διαταραχές του Μακαρείου Νοσοκομείου.

Οι δύο τελετές πραγματοποιήθηκαν στο κατάστημα Public του Νicosia Mall, ενώ η τρίτη στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Κατά τη διάρκειά τους, οι εκπρόσωποι του Ομίλου Olympia Ltd και των Public ενημερώθηκαν για το έργο του κάθε οργανισμού και τις επόμενες δράσεις. Η υποστήριξη των τριών οργανισμών εντάσσεται στο πλαίσιο της μεγάλης δωρεάς του Ομίλου συνολικού ύψους  250.000 ευρώ για την αντιμετώπιση του COVID-19 στην Κύπρο.

Ο Όμιλος Olympia, βραβευμένο μέλος της κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας από το 1998, ένωσε τις δυνάμεις του με τις αρμόδιες αρχές για την ταχύτερη υπέρβαση των συνεπειών της πανδημίας, ως ελάχιστη ένδειξη ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης πελατών και συνεργατών που τιμούν τις θυγατρικές εταιρείες του Public, Westnet, SoftOne.

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Olympia: Ο όμιλος εταιρειών Olympia είναι ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό το 1980 και ισχυρή παρουσία σε 10 χώρες. Οι θυγατρικές του εταιρείες απασχολούν πάνω από 9.200 εργαζόμενους σε διαφορετικές επιχειρηματικούς κλάδους όπως το Λιανεμπόριο, οι Τηλεπικοινωνίες, η Βιομηχανία, η Διανομή, η ανάπτυξη Λογισμικού και το Real Estate. H έμπειρη ομάδα management με επιτυχημένη πορεία, η ισχυρή επιχειρηματική κουλτούρα και οι δομές εταιρικής διακυβέρνησης που λειτουργούν σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες επιχειρηματικές πρακτικές, αποτελούν βασικούς παράγοντες που προσδίδουν στον Όμιλο Εταιρειών Olympia ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διαρκή δημιουργία αξίας για τους μετόχους της. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.groupolympia.com/

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ