Το ελαστικό Bridgestone Turanza T005 Νο.1 στις επιδόσεις σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα

Το ελαστικό Bridgestone Turanza T005 έχει βαθμολογηθεί ως το Νο.1 ελαστικό για τις επιδόσεις του σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα στις Δοκιμές Καλοκαιρινών Ελαστικών 2019, που πραγματοποιήθηκαν από τα ADAC, ÖAMTC και TCS.

Η Bridgestone πήρε την πρώτη θέση, χάρη στις καλύτερες επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Το ADAC συνιστά το Turanza T005 σε οδηγούς που δίνουν μια πρόσθετη αξία σε ένα ισορροπημένο και ασφαλές καλοκαιρινό ελαστικό. Αυτοί πρέπει να επιλέξουν το Turanza T005.

Κυριότερα αποτελέσματα στις δοκιμές καλοκαιρινών ελαστικών 2019:
• Καλύτερη επίδοση σε στεγνό οδόστρωμα (ADAC, ÖAMTC, TCS)
• Καλύτερο κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα (ADAC, ÖAMTC, TCS)
• Ισορροπημένο καλοκαιρινό ελαστικό (ADAC)
• Καλή κατανάλωση καυσίμων (ÖAMTC)
• Αυξημένη χιλιομετρική απόδοση (ÖAMTC)

Το ελαστικό Firestone Roadhawk είναι ένα καλοκαιρινό ελαστικό που συνιστούν οι ειδικοί:
Εκτός από το Bridgestone Turanza T005, το Firestone Roadhawk αναδείχθηκε ως ένα από τα πιο αξιόπιστα ελαστικά σε στεγνό οδόστρωμα, λαμβάνοντας την 5η θέση. Έχει πάρει επίσης καλή βαθμολογία στη χιλιομετρική απόδοση και στην κατανάλωση καυσίμων.

Πίνακας αποτελεσμάτων δοκιμών καλοκαιρινών ελαστικών ADAC Motorwelt 02/2019
Όχημα: VW Golf - Μέγεθος: 185/65 R15 H/V
Η αφοσιωμένη ομάδα της Bridgestone είναι στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά Bridgestone Turanza T005 και Firestone Roadhawk στα τηλέφωνα 24 848200, 22 612190.

Η εταιρεία Bridgestone
Η Bridgestone είναι Ιαπωνική εταιρία με βάση το Τόκιο και έχει καταφέρει να γίνει ο Νο. 1 κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο. Εργοδοτεί πάνω από 140.000 άτομα ανά το παγκόσμιο. Λειτουργεί 194 μονάδες παραγωγής, σε 25 χώρες και διαθέτει τα προϊόντα της σε πάνω από 150 χώρες. Ενδεικτικό της δύναμής της είναι το γεγονός ότι 1 στα 5 αυτοκίνητα στον κόσμο κυκλοφορούν με ελαστικά της εταιρίας ενώ επιλέγονται σαν πρώτη εφαρμογή (εργοστασιακή εφαρμογή) από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες (Audi, Aston Martin, BMW, Honda, Fiat, Ferrari, Jeep, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Porsche, Suzuki, Volvo, VW και πολλές άλλες). Οι πωλήσεις της ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια ελαστικά τον χρόνο. Στην Κύπρο, τα ελαστικά Bridgestone εισάγονται και διανέμονται από τη Lefkaritis Bros Ltd, από το 1963. Είναι τώρα διαθέσιμα στα καλύτερα συνεργεία/καταστήματα ελαστικών σε όλη την Κύπρο.

 

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ