Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο “30 Χρόνια Προσφοράς, 1989 – 2019”

Με την ευκαιρία της επιτυχούς συμπλήρωσης 30 Χρόνων από την ίδρυσή του, ως ο επαγγελματικός σύνδεσμος της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κύπρο, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο παρέθεσε “Επίσημο Δείπνο” την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019, στο ξενοδοχείο Parklane στη Λεμεσό.

Στο Δείπνο παρευρέθηκαν, οι Υπουργοί Οικονομικών, Συγκοινωνιών και η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, Βουλευτές, Διπλωμάτες, Κρατικοί Αξιωματούχοι, αντιπρόσωποι Επαγγελματικών Οργανισμών καθώς και ανώτατα διευθυντικά στελέχη της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας της Κύπρου.

Στην ομιλία της κατά τη διάρκεια του Δείπνου, η Υφυπουργός Ναυτιλίας, κ. Νατάσα Πηλείδου, συνεχάρηκε το Επιμελητήριο για την αξιοπρόσεκτη ανάπτυξή του τόσο σε αριθμό εταιρειών Μελών, όσο και σε εύρος αντιπροσώπευσης της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας και εξέφρασε τις ευχαριστίες της Κυβέρνησης για την πολύ στενή συνεργασία και σημαντική συνεισφορά του στη χάραξη ναυτιλιακής πολιτικής.

Ο Πρόεδρος του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, κ. Θέμης Παπαδόπουλος ευχαρίστησε διαδοχικές Κυβερνήσεις και άλλους συνεργάτες του Επιμελητηρίου για την αγαστή συνεργασία και στήριξή τους προς την Ναυτιλιακή Βιομηχανία. Επιπρόσθετα, τόνισε τη δέσμευση του Επιμελητηρίου να συνεχίσει να “πλοηγεί” την Κυπριακή Ναυτιλιακή Βιομηχανία παγκοσμίως προς περαιτέρω ανάπτυξη, διατηρώντας τις διαχρονικές του επαγγελματικές αξίες.

Στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής του ευθύνης αλλά και του σημαντικού κοινωφελούς έργου που επιτελεί γενικότερα η Ναυτιλιακή Βιομηχανία στην Κύπρο, το Επιμελητήριο έκανε επίσης δωρεά €10,000 προς τον Συνδέσμο “Ένα Όνειρο-Μια Ευχή”, από εισφορές των Εταιρειών-Μελών του ενόψει του Επίσημου Δείπνου.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ