Δωρεάν αναβάθμιση πλάνων κινητής της Epic για περισσότερο MobileInternet

Υλοποιώντας για ακόμη μια φορά την υπόσχεσή της για ένα υπερσύγχρονο δίκτυο σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία, η Epic αναβαθμίζει τα πλάνα κινητής τηλεφωνίας αυξάνοντας τον όγκο δεδομένων χωρίς επιπρόσθετη χρέωση για τους συνδρομητές της.

Αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα του Mobile Internet σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας μας, η Epic έχει αυξήσει τον όγκο δεδομένων σε συγκεκριμένα πλάνα κινητής έτσι ώστε οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν επιπλέον Mobile Internet χωρίς καμία απολύτως αλλαγή στο μηναίο πάγιο μέχρι τη λήξη του συμβολαίου τους.

Συγκεκριμένα, οι όγκοι των προγραμμάτων διαφοροποιούνται ως ακολούθως:

Πλάνο κινητής

 

 

Λεπτά

SMS

Προηγούμενος Συμπ.
Όγκος Δεδομένων

Νέος Συμπ. Όγκος Δεδομένων

Small

150

150

 150 MB

200 MB

Medium

300

350

 250 MB

750 MB

Unlimited 2

Απεριόριστα

Απεριόριστα

 1 GB

2 GB

Unlimited 12

Απεριόριστα

Απεριόριστα

 10 GB

12 GB

 

Οι αναβαθμίσεις των πλάνων έχουν ήδη γίνει αυτόματα από την 1η Φεβρουαρίου 2020 και οι συνδρομητές δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Στη νέα εποχή των τηλεπικοινωνιών, η Epic πρωταγωνιστεί προτάσσοντας το δικό της όραμα και προσφέροντας σε κάθε κάτοικο της Κύπρου εξαιρετικό δίκτυο και πραγματική οικονομία. Η δωρεάν αναβάθμιση των πλάνων κινητής είναι μία από τις πολλές προγραμματισμένες ενέργειες της Epic με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές εξαιρετικές υπηρεσίες που αναβαθμίζουν ουσιαστικά και πρακτικά την καθημερινή επικοινωνία του καταναλωτή για μια Epic εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στα καταστήματα της Εpic και των συνεργατών της.

Για όρους και προϋποθέσεις επισκεφθείτε το www.epic.com.cy

Σχετικά με την Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Κύπρο. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 18 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Η epic συνδυάζει υπερσύγχρονο δίκτυο και πραγματική οικονομία. To 2019 προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση για ένα νέο, ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν.

Ανήκει στην Monaco Telecom, πάροχο του Πριγκιπάτου του Μονακό, ενώ αποτελεί μέλος μιας δυναμικής ευρωπαϊκής οικογένειας εταιρειών τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιείται επίσης στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία και την Ιρλανδία.

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ